Vrouw! Experience, ben jij er klaar voor?

Op 7, 8 en 9 oktober is het weer drie dagen genieten van alles dat vrouwen leuk vinden. Dan vindt in het WTC Expo in Leeuwarden de tweede editie plaats van Vrouw! Experience, het kleinere zusje van de voorjaarseditie in maart. De beurs is op ten top beleving en zet de vrouw centraal. Het is een dag lang shoppen, je laten verwennen en inspireren door de ruim 150 deelnemers, workshops, demonstratie en modeshows.

Vorig jaar was de debuuteditie van de beurs een groot succes. Dit heeft er aan bijgedragen dat de tweede editie behoorlijk in de lift zit. Anouk Kuperus, beursmanager ligt toe: “Vrouw! Experience is kleiner van opzet dan de voorjaarseditie, heeft een eigen karakter en is meer thematisch ingericht. Dit wordt enorm gewaardeerd door onze bezoekers en exposanten. Voor dit jaar zijn we zeer tevreden over de grotere opzet waarbij we veel nieuwe deelnemers mogen begroeten. Nieuw is o.a. Cafe Marakesh waar je aan kunt schuiven bij workshops en proeverijen van dit heerlijke drankje. Weleda laat je kennis maken met de heerlijkste verzorgingsproducten en op het nieuwe Oer lekker plein geniet je van heerlijke Friese producten. “

Nieuw op Vrouw! Experience – Gezond & Fitplein
Een compleet nieuw interactief plein op Vrouw! Experience waarbij alles draait om gezondheid, je fit voelen en ontspanning. Op het plein kun je bij Terpstra Cycling World de nieuwste Giant Liv testen, op het Gezond & Fit podium schuif je o.a. aan bij lezingen over gezonde voeding van Gezond met Femke. Eet jij wanneer je moe, blij, verdrietig of onrustig bent? En kan je eigenlijk heel goed afvallen als je dat niet doet? Schuif dan aan bij de workshop Emotie- eten de baas van Judith van Gennip.

Vrouw! modeshow en live optredens
Onder het genot van een hapje en drankje geniet je samen met je vriendinnen, zus of moeder van de inspirerende Vrouw! Experience modeshow door Jamm Models, begeleid door Arjen Baakman (bekend van The Voice of Holland). In samenwerking met de Nacht van Friesland wordt een podium neergezet waar iedere dag een optreden is van Friese artiesten. Op vrijdagavond komt Jelle B langs, zaterdag kun je genieten van de nieuwe single van Syb van der Ploeg en Piter Wilkens en zondag komt Johannes Rypma met de Bounty Hunters langs. Feest gegarandeerd dus.

Ga gratis met Arriva naar Vrouw! Experience
Weet je nog niet op welke manier je naar Vrouw! Experience toe gaat? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! WTC Expo is namelijk een samenwerking met Arriva aangegaan waarbij iedere bezoeker op vertoon van haar E-ticket kosteloos met het openbaar vervoer van Arriva vanuit Friesland en Groningen (trein) naar Vrouw! Experience kan rijden. Er worden vanaf het station Leeuwarden speciale Vrouw! pendelbussen ingezet die de dames naar het WTC Expo brengt en weer terug naar het station. Je stapt samen met je vriendinnen op de trein en/of bus en wordt voor de deur afgezet. Hoe leuk is dat! En….wanneer je online je ticket koopt profiteer je ook nog eens van €2,00 korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *