Vette package; Heathen Crusade 2018 tour

De metallegendes van Primordial en Moonsorrow toeren samen met Der Weg Einer Freiheit door Europa en Neushoorn heeft de primeur! Bereid je maar voor op een avond vol overdonderende en extreme metalsounds tijdens de Heathen Crusade 2018. 

Wat een package! Drie topacts op de bühne van Neushoorn vanavond. De Heathen Crusade tour is een ode aan de eerste gezamenlijke tour van Primordial en Moonsorrow. In twaalf jaar tijd is er een hoop veranderd in de wereld en hebben de mannen er wat rimpels bijgekregen, maar de spirituele band tussen de twee bands is nog net zo sterk.

PRIMORDIAL
Primordial was waarschijnlijk de eerste echte death metal band in Ierland. Met ruim drie decennia aan ervaring is de band een echte Ierse legende geworden. Hun allernieuwste album ‘Exile Amongst The Ruins’ komt in maart 2018 uit, dus jij bent één van de eerste die hun nieuwe werk te horen krijgt!

MOONSORROW
Moonsorrow staat er bekend om zijn eigen weg te gaan en laat zich niet beïnvloeden door trends. Met een unieke mix van Scandinavian black metal, progressieve rock en een vleugje folk heeft het Finse Moonsorrow een onmiskenbaar eigen sound.


DER WEG EINER FREIHEIT
De avond wordt afgetrapt met Der Weg Einer Freiheit, een extreme metalband die in bijna tien jaar tijd een internationale reputatie heeft opgebouwd en hard aan de weg timmert. Mis deze uniek metalpackage niet!

Heathen Crusade 2018 tour

Line-up
Primordial
Moonsorrow
Der Weg einer Freiheit

Tickets: neushoorn.stager.nl/web/tickets/186487

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert (geen zitplaatsen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *