Vandaag weer een nieuw droomhuis: Nieuweweg 1a

Het is alweer even geleden dat wij met een droomhuis kwamen aanzetten. Maar ja, die komen niet zomaar één, twee, drie uit de lucht vallen. Na enig speurwerk hebben wij een nieuw droomhuis gevonden.

Dit droomhuis is een appartement midden in het centrum van Leeuwarden met uitzicht over de stad. Wie wil dat nou niet? ’s Morgens even de stad inlopen voor een vers broodje, ’s middags wanneer het mooi weer is naar een terras lopen om een hapje te eten in de stad. En dat allemaal vanuit je comfortabele appartement.

Het appartement op de Nieuweweg heeft een woonlaag, twee slaapkamers, riante woonkamer met open keuken aan de voorzijde en met fantastisch uitzicht op de Leeuwarder stadsgrachten. 

De afwerkingen zijn strak en modern, met gebruik van hoogwaardige materialen. Het appartement is grotendeels voorzien van vloerverwarming, ook wel heel fijn! 😉 Beneden aan de voorzijde is een gezamenlijke fietsenberging en er is een parkeerplaats op het parkeerdek (met autolift). Ook is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging op het parkeerdek aanwezig. 

Aan dit mooie appartement midden in het centrum hangt natuurlijk wel een prijskaartje, een prijskaartje van maar liefst €625.000 k.k..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.