Vacature: parttime model (m/v)

Ben jij gek op de camera en is de camera gek op jou? Ben je daarnaast ook nog flexibel en blaak je van het zelfvertrouwen? Dan ben jij degene die we zoeken! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team, waaronder leuke en energieke modellen (m/v). Je wordt ingezet voor het maken van foto- en videoreportages die als beeldmateriaal worden gebruikt op al onze kanalen (online en offline). 

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar parttime modellen, zowel mannen als vrouwen. Jij kunt je eigen make-up en haar doen en beschikt over een representatieve en gevarieerde garderobe. Ervaring met modellenwerk is een pré.

Wat hebben wij te bieden? 

We bieden je veel gezelligheid, plezier in je werk, een kans om jezelf te ontwikkelen, uitbreiding van je portfolio en een groot publiek dat je foto’s en video’s te zien krijgt. Daarnaast krijg je ook een passende vergoeding. Tevens helpen we je met het (verder) ontwikkelen van je netwerk. 

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV en een (korte) motivatie naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570. 

Wat is Welkom in Leeuwarden? 

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000 (!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

2 Reacties op “Vacature: parttime model (m/v)”

 1. Goedemorgen, las via Facebook jullie oproep. Super leuk !
  Ik doe regelmatig modellenwerk , maar dit is super dichtbij lekker in Friesland !! Kom zelf uit Harlingen en ben flexibel inzetbaar…. ben benieuwd waar jullie precies naar zoeken qua profiel…. wie weet kunnen we fijn samenwerken.

  Groetjes,
  Renate Gaasbeek
  0653917172

  Ps. Kan helaas geen filmpjes of foto’s uploaden, als jullie een beeld willen krijgen wie ik ben kom ik graag langs of jullie kunnen natuurlijk ook op Social media kijken.

  Instagram : renategaasbeek
  Facebook : Renate Gaasbeek

 2. Hallo, het lijkt mij erg leuk om af en toe een shoot te doen. Ik werk parttime bij afterpay dus heb af en toe wel een gaatje vrij om een leuke shoot te doen:)
  Ik heb al ervaring met een aantal fotografen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *