Vacature: Ervaren Parttime Tekstschrijver

Schrijf jij de mooiste, creatiefste en leukste teksten? Dan zijn we op zoek naar jou! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en dat betekent dat wij op zoek zijn naar mensen om ons team te komen versterken, waaronder een parttime tekstschrijver. 

Wat is Welkom in Leeuwarden? 
Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Het bedrijf is opgericht door Dennis Dörfel, een geboren en getogen Leeuwarder met een groot netwerk in de stad. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle magazine, Neushoorn magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

Wat zoeken wij? 
Wij zijn op zoek naar een ervaren parttime tekstschrijver voor onze magazines, die creatief is met het schrijven van teksten en daarnaast in (de buurt van) Leeuwarden woont. Het is erg handig dat je bekend bent met de stad Leeuwarden en de ondernemers. Uiteraard is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en weinig tot geen grammaticale en spelfouten maakt.

Wat krijg jij daarvoor terug?
Behalve veel gezelligheid, een kans om jezelf te ontwikkelen, en een groot publiek dat je teksten te lezen krijgt, krijg je natuurlijk ook een passende vergoeding. Doordat je veel zelfstandig werkt, bouw je ook een groot netwerk op, wat altijd handig is.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en voldoe je aan (de meeste) bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV, (korte) motivatie en een paar voorbeeldteksten naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook bellen via 06-42222570. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *