‘Ut Streekie’ is dé nieuwe culturele cadeauwinkel

Leeuwarden is een nieuwe culturele cadeauwinkel rijker! In het pand van Priuw, aan de Oldehoofsterkerkhof, is vanaf zaterdag 9 november ‘Ut Streekie’ te vinden. 

In de winkel kan je, net zoals bij Priuw, terecht voor Friese streekproducten en speciaalbieren, maar het assortiment wordt verder uitgebreid. Zo komt er meer ruimte voor souvenirs en verschillende proeverijtjes en zijn er plannen om boerenijs aan te bieden.

Eigenaresse Renuka kijkt positief naar aankomend weekend. ‘Ik heb er absoluut heel erg veel zin in! Alhoewel ik ook niet kan wachten tot zondag, tot het allemaal voorbij is, want het is nu nog even stressen. Nu nog de druk op de ketel houden, verstand op nul en doorgaan. Na de opening is alles weer rustig.’

De opening van aanstaande zaterdag wordt uiteraard groots gevierd. ‘We hebben een openingsaanbieding met speculaaslikeurettes, sinterklaasletters en pepernoten en Anneke Douma komt zingen! Ze begint om half tien te zingen. Om tien uur knipt ze het lintje door en wordt de winkel officieel geopend. Als de weergoden goed gezind zijn, wordt het een hele leuke dag!’ vertelt Renuka.

Ut Streekie is zaterdag geopend van 10u tot 17u. Wil je meer weten over de winkel? Houd dan de Facebookpagina en de website in de gaten!

Website: https://utstreekie.frl/

Facebook: www.facebook.com/utstreekie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *