Uitmagazine editie 1, 2019 is uit!

uitmagazine leeuwarden danny membre rumag

Het eerste Uitmagazine van 2019 ligt vanaf nu in Leeuwarden!

Ja! Pak hem snel mee. Het nieuwe Uitmagazine ligt namelijk weer bij de vele winkels, restaurants en andere plekken in de stad. We kijken met een voorjaarsblik vooruit naar het festivalseizoen en de vele evenementen die hun opwachting in onze stad maken.

Het is dit keer een magazine vol entertainment, festivals en uitgaansgelegenheden geworden. Bovendien lees je leukste interviews met spraakmakende personen. Rumag’s eigen Danny Membre doet een boekje over zichzelf open, Penny geeft zich spreekwoordelijk bloot, Raynaud Ritsma vertelt het verhaal achter zijn band Vangrail en Miss Beauty of Friesland-finalist Romy Sabrina Hoeks schittert in ‘De Naakte Waarheid’.  

Verder hebben we weer leuk nieuws uit culinaire hoek: Baby’s en een nieuwe eigenaar in aantocht bij Pizzeria Pompeï, vegetarisch genieten bij Roast en een nieuwe compagnon én locatie voor Pizzeria Spartacus. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog de verhalen achter Café de Nachtwacht, Promised Land en ’t Oranjeplein van Koningsnacht en Koningsdag.

Veel leesplezier!

PS. Je kunt hem hier natuurlijk ook gewoon online lezen 😉

2 Reacties op “Uitmagazine editie 1, 2019 is uit!”

 1. Hoi

  Graag zouden wij boekjes van jullie in onze B&B willen hebben, leuk voor onze gasten.
  Is dit mogelijk?

  Dan zou ik het leuk vinden als jullie een artikel over mij als Kunstenaar en de B&B Uit de kunst zouden kunnen maken voor het mooie blad!
  Wij wonen en werken in een prachtig monumentaal pand aan de Oostergrachtswal.

  Misschien tot gauw?
  Mij lijkt het leuk!
  0614314965
  Ps verschillende keren via contact geprobeerd maar dit lukte niet.

  Groeten Gea Koevoets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *