UITagenda: Into The Grave en Theaterfestival PAFFF

Nog geen weekendplannen? Dit weekend valt er weer van alles te beleven in onze mooie stad! We zetten een aantal tips voor je op een rijtje. Dit weekend heeft twee grote evenementen: Into The Grave en Theaterfestival PAFFF.

Into The Grave

Dit weekend barst het metalgeweld weer los in Leeuwarden. Vrijdag, zaterdag en zondag vind je op het Oldehoofsterkerkhof namelijk Into The Grave. Het blokkenschema barst van de heerlijke bands. Zo komt Carcass op vrijdag het festival onder het mes nemen! De band trad al eerder op tijdens Into The Grave en komt nu dus terug.

Laten we het kort samenvatten: het hele programma, inclusief de mogelijkheid om kaartjes te kopen, vind je op de website van het festival.

Theaterfestival PAFFF

Internationaal theater wordt naar Leeuwarden gebracht! En dat zijn niet de traditionele theatershows, maar eerder activerende ervaringen.

Ja, PAFFF loopt al een tijdje, maar ook dit weekend zijn er weer verschillende interessante acts. Zo heb je de Odyssee, maar dan op zijn Braziliaans. Da’s dan een show van 4,5 uur, inclusief soep, broodjes, rum, masturbatie, dansen, gesprekken en andere vormen van publieksparticipatie.

Of wat dacht je van een dansvoorstelling met mensen in een rolstoel? En een voorstelling met de Nigeriaanse ‘voetbalmigrant’ Etuwe Bright Junior? Of een voorstelling waarin vijf werkloze vogelverschrikkers op hun eigen radiozender vertellen over de schoonheid van de natuur? Je vindt het allemaal op de website van De Harmonie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *