‘Typische Ruiterskwartier stapavond’ 12 maart naar jouw huiskamer!

Woon jij in Leeuwarden en heb je ook geen zin meer om nog een avond series te kijken? Dat komt goed uit want 12 maart brengen makerscollectief MANDARIJN en enkele uitgaansgelegenheden de typische ‘Ruiterskwartier stapavond’ naar jouw huiskamer!

Makerscollectief MANDARIJN gaat in samenwerking met Neushoorn, Bebida’s, Shooters en Eetcafe Het Leven ervoor zorgen dat jij weer een avondje op stap kan! Bestel een pakket met daarin biertjes, vette snacks (zelf nog even in de oven schuiven!) voor dat snackmoment tijdens of na je stapavond, tickets voor toegang van het online event en sfeerverhogende goodies als een discolamp en een stap-spel. Het feest wordt bij je thuisgebracht.

Ieder pakket bestaat uit een goodiebox (inclusief ticket voor het online event) en één of meerdere partyboxen. Je kunt zelf aangeven welke en voor hoeveel mensen je een partybox wilt bestellen. Het is verplicht om minimaal 1 goodiebox + partybox aan te schaffen. Indien dit niet teruggezien kan worden in de aanmelding kan dit helaas niet in behandeling genomen worden. In verband met bezorging is bestellen op dit moment helaas alleen mogelijk in Leeuwarden.

Bestellen kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *