Twee nieuwe droomhuizen in Wiarda

We hebben weer een droomhuis gevonden! Eigenlijk twee, maar we denken dat je aan één genoeg hebt. Dit keer een nieuwbouwproject in Wiarda. Aan het vaarwater worden twee oeverhuizen gebouwd met uitzicht over het water en de landerijen.

Vanaf het terras stap je je eigen boot in, of duik je zo het water in. De huizen worden tussen het groen gebouwd, je hebt dus maar 1 huis naast je. Het mooie van het project is dat het huis volledig in eigen stijl in te richten is.

Niet alleen de locatie is bijzonder, het huis mag er zelf ook wezen. Je krijgt een woonkamer die uitkijkt op het water en vier slaapkamers die aanvoelen als een loft doordat ze tot de daklijn open zijn. Moderne architectuur wordt gecombineerd met praktische en verrassende woonruimte. De begane grond is in split-vel uitgevoerd, wat een speelse uitstraling geeft.

Beide huizen staan nog te koop. Het huis links op de foto heeft aan twee zijden van het perceel water en is €510.000,-, het huis rechts staat te koop voor €485.000,-. Hier vind je de huizen terug op Funda.

We zoeken regelmatig op Funda naar bijzondere huizen. Zo hebben we al eerder een huis in Zuiderburen gevonden, een klein hotel of enorm woonhuis in het centrum en een bijzondere vrijstaande woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *