Trainer Henk de Jong verlengt contract bij SC Cambuur

Trainer Henk de Jong blijft langer bij SC Cambuur. De succestrainer heeft zijn contract met twee jaar verlengd boven op zijn resterende contractjaar. Het laatste seizoen in zijn contract is wel optioneel en in overleg.

Henk de Jong laat in een reactie op de clubwebsite weten dat het een fantastisch gevoel is om bij te tekenen: ‘’Iedereen weet wat ik voel voor deze mooie volksclub en in de afgelopen jaren is dat alleen maar sterker geworden. We zijn hier bovendien nog niet klaar en ik kijk er enorm naar uit om met iedereen rondom de club de ingezette koers voort te zetten op weg naar het nieuwe stadion.”

De Jong werd dit jaar met zijn Cambuur kampioen van de Keuken Kampioen Divisie waardoor hij promoveert naar de Eredivisie. Dit is de tweede keer dat hij promoveert met Cambuur, nadat hij het ook flikte op 3 mei 2013 toen hij halverwege het seizoen het stokje overnam van Alfons Arts. Ook heeft hij al vier periodetitels achter zijn naam staan. Het nieuws werd dinsdag als eerste gebracht aan de supporters van de club bij de start van de seizoenskaartcampagne. Daarna bracht Cambuur het nieuws ook naar buiten via de sociale kanalen. Inmiddels zijn er al ruim 2500 seizoenskaarten verkocht binnen de eerste 24 uur.

Bron: LC 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *