Totaal Stoffering Noord Nederland: een tweede leven voor design en vintage

Vintage meubels stralen een bepaalde charme uit die vaak niet te vinden is in de doorsnee meubelzaak. Hetzelfde geldt voor die stoel die al jaren in de familie zit, of dat krukje dat altijd bij oma in de woonkamer stond. Wegdoen is zonde, maar de meubels kunnen wel een opfrisbeurt en kleine make-over gebruiken.

Stap dan vooral binnen bij Richard, van Totaal Stoffering Noord Nederland. Maar ook als je op zoek bent naar designmeubels die al een make-over hebben gehad, ben je hier aan het juiste adres!

Refurbished meubels

Refurbished – een term die verwijst naar vernieuwing en duurzaamheid, met behoudt van de authenticiteit van de meubels. Tweedehandse meubelen krijgen bij TSNN een grondige make-over om weer in volle glorie te schitteren.

Het proces omvat niet alleen het reinigen, maar ook het vernieuwen van het binnenwerk, het aanpassen van de rugvulling en het vervangen van de bekleding. In de Refurbished Design Store van TSNN pronkt een gevarieerde collectie van gerenoveerde designmeubelen die tegen een fractie van de nieuwprijs verkocht worden. Klanten hebben niet alleen de mogelijkheid om hoogwaardige designmeubelen te bezitten, maar ze maken ook een bewuste keuze voor een duurzamere levensstijl.

Wat TSNN uniek maakt, is het vermogen om kwalitatief sterke en uniek ontworpen designmeubelen een nieuw en fris hoofdstuk te geven. Er staat hier dan ook een collectie van prachtig gerenoveerde meubelen die klassiek, modern en tijdloos zijn; van strakke lijnen tot verfijnde details. Gerenommeerde merken sieren de showroom, met namen als Leolux, Gelderland, Artifort, Rolf Benz, en vele anderen.

Naast dat de meubels kwalitatief hoog zijn, bestaat ook het team van TSNN uit vakkundige stoffeerders, meubelmakers en verkoopmedewerkers. Met gezamenlijk meer dan 30 jaar aan expertise delen ze een passie voor wonen en interieur.

Deskundig advies

Met deskundig advies vanuit jarenlange ervaring helpt het team klanten bij het kiezen uit een afwisselend aanbod van prima kwaliteit meubels. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste bekleding, kleur of het inrichten van een volledige ruimte, TSNN staat klaar om de visie van klanten tot leven te brengen.

Maar TSNN beperkt zich niet tot meubels. Het vakmanschap van Richard en zijn team strekt zich uit tot het stofferen van boten, caravans, campers, auto’s, motor- en scooterzadels, buitenkussens, terraskussens, tenten, en het opvullen van banken. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle facetten van stoffering. Totaal Stoffering Noord Nederland is niet alleen een stoffeerder, maar een plek waar design en duurzaamheid samenkomen. Een plek waar oude meubelen een nieuw leven krijgen en designmeubels voor iedereen toegankelijk zijn.

1 Reactie to “Totaal Stoffering Noord Nederland: een tweede leven voor design en vintage”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *