Tien tips voor massages in Leeuwarden

Of het nou ter ontspanning gebeurt of om je spierpijn los te weken: een massage is áltijd heerlijk. Maar waar kan dit in Leeuwarden? Sommige plekjes zitten een beetje verstopt, maar wij hebben tien locaties voor je gevonden waar je lekker kan relaxen en genieten van een goede massage.

Legends of LWD

Legends of LWD zit op een wel hélé mooie locatie: de vierde etage van het World Trade Center Hotel. Bij deze exclusieve club kom je niet zomaar binnen; alles gaat op afspraak, waarna je de benodigde persoonlijke begeleiding krijgt om je doel te behalen. Meer informatie vind je op legendsleeuwarden.nl.

Turquoise massage

Turquoise Massage is te vinden in cel 22, in de H-vleugel van de oude Blokhuispoort. Eigenaresse Nicky geeft hier verschillende massages, waaronder een voet- of gezichtsmassage, een hot stone massage en een klassieke massage. Met haar behandelingen wil ze je kennis laten maken met een nieuwe wereld. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Dat kan via turquoisemassage.nl.

Zen’s Touch

Zen’s Touch, op de verlengde Schrans, is een bijzondere salon: hier boek je namelijk niet een specifieke massagevorm, maar een tijdsslot. Met eigenaar Robin bespreek je van tevoren je verwachtingen, wensen en eventuele spierklachten, waarna er technieken uit verschillende massagevormen worden gebruikt. Zo krijgt je massage dus een persoonlijk tintje. Via zens-touch.nl vind je alle informatie.

Elve massage

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Bij Elve Massage richt eigenaresse Elrike zich vooral op ‘tijd voor jezelf’ en helemaal tot rust komen. Bij haar praktijk in Huizum biedt ze verschillende ontspannende massages aan, maar je kan hier ook spirituele cadeaus kopen. Via elvemassage.nl kan je je behandeling inplannen.

Chinese massagesalon Yan’s

Iedere Leeuwarder is wel eens langs de Chinese Massagesalon Yan’s op de Voorstreek gelopen. Eigenaar Yan heeft al 28 jaar ervaring, had een eigen salon in China en heeft verschillende diploma’s gehaald. Iedereen is welkom in zijn salon en er staat zelfs een kopje koffie of thee klaar! Via chinese-massagesalon-yans.nl kan je je massage inplannen.

Massagestudio Del Mar

Aan de Veestraat vind je Massagestudio Del Mar, met veel opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zwangerschapsmassage, een bamboemassage of een magnesiummassage? Door eigenaresse Jacqueline word je volledig in de watten gelegd en de salon staat helemaal in het teken van onthaasten, genieten en nieuwe energie. Via massagestudioleeuwarden.nl vind je alle opties.

Shiatsu Leeuwarden

Nog een salon midden in de stad: Ayurveda & beauty schoonheidssalon Natalja Sambrink, te vinden aan de Wybrand de Geeststraat. Hier wordt alles gedaan voor een persoonlijke aanpak, zodat jij tevreden naar huis gaat. Gelijk je afspraak inplannen kan via salonnataljasambrink.nl

Wellness Leeuwarden

Bij Wellness Leeuwarden, aan het Kalverdijkje, kan je dankzij de ruime openingstijden altijd wel terecht. Ideaal voor een lekkere massage na je werk of vroeg op de ochtend. Studenten en 65+’ers krijgen ook nog eens korting. Het aanbod is zo groot dat je het beste zelf kan kijken via chinese-massage-pedicure.nl.

June City Wellness

Vind je het dagelijkse leven ook zo hectisch? Dan is June city wellness de massagesalon voor jou. Bij June is je behandeling een persoonlijk moment met als doel het herstellen, verbeteren en verstevigen van je huid. Dit kan je doen met verschillende heerlijke treatments. Alle informatie vind je op junecitywellness.nl.

1 Reactie to “Tien tips voor massages in Leeuwarden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *