Terugblik op: Giga Insecta, de reuzeninsecten van Park Vijversburg

Van 3 juli tot en met 14 augustus kon je in Park Vijversburg naar Giga Insecta, een tentoonstelling waarbij je oog in oog kwam te staan met metersgrote insecten! Wespen, krekels, mieren: noem het maar op en het stond er. En de expositie kreeg enórm veel lovende reacties!

De tentoonstelling werd geopend door wethouders T. Willemsma van de gemeente Tytsjerksteradiel, wethouder H. Kuiken van de gemeente Leeuwarden en door gedeputeerde D. Hoogland van de provincie.

RTV NOF maakte destijds dit item over Giga Insecta.

Enorm succes

En het was een enórm succes! Zo’n 20.000 mensen hebben de tentoonstelling bezocht, waaronder dagtoeristen, vrienden van Vijversburg, scholieren en kinderen van verschillende BSO’s.

De reacties van mensen waren ook overweldigend positief. “Het is een verrassende ervaring. We hoorden een medebezoeker zeggen dat het tien keer mooier is dan de Floriade!”, schrijft iemand. En dat is niet de enige positieve reactie.

“Wow, wat een succes!”, “Was erg leuk en verrassend”, “Hele leuke, lange middag gehad” en “We hebben genoten” zijn enkele van de talloze positieve reacties die er zijn gegeven op de socialemediaberichten over Giga Insecta. En daar sluiten we ons bij aan, want: het was een prachtig evenement!

Wat vond jij van Giga Insecta? Laat het weten in de reacties! Foto: Park Vijversburg

1 Reactie to “Terugblik op: Giga Insecta, de reuzeninsecten van Park Vijversburg”

  1. Het prachtig onderhouden en aangelegd park zorgde ervoor dat de insecten tot hun recht kwamen. Wij als pedagogisch medewerkers hebben samen met onze BSO kinderen 2x een dag mogen genieten. Dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *