TDC kookt: inspiratie kerstdiner

Ben jij van plan om deze Kerst zelf te gaan koken en heb je nog wat inspiratie nodig? Kom dan volgende week zaterdag tussen 11.00 en 16.00 langs bij TDC. Zaterdag 14 december is alweer de laatste workshop van TDC Kookt en deze keer staat alles in het teken van Kerst!

Enno van Enno’s Kitchen zal de workshop verzorgen. Enno is afkomstig uit Duitsland en heeft in Leeuwarden de hotelschool gedaan. Daarnaast is hij tijdens zijn studietijd lid geworden van de kookvereniging en hier heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan. Enno heeft zijn eigen website en hierop staan zijn eigen recepten die hij ook met jullie gaat delen!

Tijdens de workshop zal Enno laten zien welke gerechten je kunt maken voor een heerlijk en uniek kerstdiner. Niet iedereen is natuurlijk een topchef en daarom zijn de gerechten zeker niet te ingewikkeld. Heb je vragen over bijvoorbeeld de bereiding of over bepaalde producten? Vragen stellen kan altijd!

Om mee te doen met de workshop hoef je je niet aan te melden dus binnenlopen kan altijd. Stel vragen, probeer het zelf of kijk rustig toe, het kan allemaal. Dus: kom langs, proef en laat je inspireren! Zien wij jouw volgende week zaterdag ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *