Taxi Jelle doet alles voor een veilig ritje

Een taxi in de coronacrisis eng, vies of spannend? Niet bij Taxi Jelle! Het vervoersbedrijf doet er alles aan om jouw ritje veilig te houden. We bellen met het bedrijf om na te vragen hoe zij de coronacrisis hebben overleefd en welke veiligheidsmaatregelen zij hebben genomen.

“Al vrij snel in de coronacrisis hebben wij maatregelen genomen, omdat wij bijvoorbeeld ook MCL-personeel vervoeren. Die maatregelen zijn er natuurlijk niet alleen om de klanten te beschermen, maar ook om de chauffeurs te beschermen. In al onze auto’s hangen plexiglazen schermen. Daarnaast zijn we met autobusjes gaan rijden. Achterin staan alcoholdoekjes en ontsmettingsalcohol om je handen mee te ontsmetten.”

“Wij rijden drie diensten per dag en na elke dienst blijft een auto een dienst staan. Wanneer een auto een ochtenddienst rijdt, rijdt hij pas in de avond weer. Daarnaast is het bij ons een standaardprocedure om na elke dienst de taxi grondig schoon te maken en daar hebben wij uiteraard niets in veranderd. Contactloos pinnen kan bij ons al jaren en dat lukt door het scherm heen, dus daar is verder geen probleem. Het vervoeren van ouderen was wel even lastig. Die moet je soms natuurlijk helpen bij het in- en uitstappen, maar dat kan niet zonder aan te raken. Om dat op te vangen, hebben we in de auto’s extra handgrepen geplaatst zodat ze zich makkelijker kunnen vasthouden.”

“Sinds de versoepelingen zijn we weer met de normale auto’s gaan rijden, waar ook plexiglazen schermen in hangen. Daarnaast is er in de afgelopen maanden geen enkele chauffeur ziek thuisgebleven. Wij doen natuurlijk ons best om alles zo veilig en gezond mogelijk te laten verlopen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *