Stenden Hotel gaat verder onder nieuwe naam Notiz Hotel

Het viersterren hotel waar studenten de opleiding Hotel Management volgen is een verandering ondergaan. Het hotel gaat nu verder als het Notiz Hotel en heeft ook een nieuwe huisstijl gekregen. En dit allemaal onder leiding van general manager Anton van der Sluis.

Het hotel heeft nu 36 kamers. Acht hiervan zijn suites, voorzien met de nieuwste smarttechnologie. Verder is er een nieuw lobby, gang en een nieuwe verdieping. Het Notiz Hotel werkt met duurzame producten, zoals duurzaam Fries eikenhout.

“Door de theorie direct in de praktijk te brengen leidt de opleiding al meer dan dertig jaar professionals op”, zo legt Anton van der Sluis uit in een nieuwsbericht van NHL Stenden. “Door op hoge kwaliteit kennis te maken met serviceverlening, technologie en duurzaamheid komen mooie leermomenten die door studenten worden meegenomen voor later.”

Volgens projectleider Egbert van der Veen was het een uitdagend project, zo staat in het bericht. Het was uitdagend omdat het een bijzonder complex project was wat voor enige spannende momenten zorgde, maar dat is allemaal geslaagd.

Bron: NHL Stenden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *