Stem op dbieb

dbieb beste bieb 2019

Heb jij al gestemd op de beste bibliotheek van Nederland?

dbieb in Leeuwarden is genomineerd voor de titel ‘de beste bibliotheek van Nederland 2019’! Daar zijn we als Leeuwarder`s ontzettend trots op. Naast de vakjury kunnen wij met z’n allen stemmen om die titel in de wacht te slepen. Waarom is deze verkiezing eigenlijk zo belangrijk voor ons?

Met de verkiezing Beste Bibliotheek wil Bibliotheekblad laten zien dat Nederland over aantrekkelijke, kwalitatief hoogwaardige en vernieuwende bibliotheken beschikt. Met de wedstrijd komt zowel lokaal als landelijk een zinvolle discussie op gang over de plaats en de functie van de bibliotheek in de samenleving.

Wij zijn erg trots op onze bibliotheek. Het is niet alleen een prachtig gebouw, maar ook een bijzondere ontmoetingsplaats inclusief gezellig café. Bovendien doet dbieb meer dan alleen boeken uitlenen. Ze organiseren cursussen, tentoonstellingen en andere activiteiten. Ontmoeten en ontwikkelen staat hier centraal. We vinden het tijd voor erkenning van deze te gekke plek. En daar kunnen wij Leeuwarders met z’n allen voor zorgen. Vandaag stem je niet alleen voor de Provinciale Statenverkiezingen, maar je kunt ook stemmen op onze bibliotheek! Mocht je dat vandaag niet lukken, heb je nog tot zondag 31 maart om je stem uit te brengen. Help dbieb de beste bieb van 2019 te worden.

Check de video van dbieb en breng hier jouw stem uit.

https://www.youtube.com/watch?v=6M-4LCpryT4&t=4s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *