Stelling van de week: Ik wil best geld betalen om naar het Bevrijdingsfestival te kunnen

Het is het enige Bevrijdingsfestival in Nederland waar je geld voor moet betalen: Bevrijdingsfestival Groningen. Dit jaar starten onze ‘buren’ met een pilot waarbij je vijf euro moet betalen voor een entreekaartje.

Ebel Jan van Dijk, de directeur van het Groningse Bevrijdingsfestival, vertelt in de media dat de sector het zwaar heeft met de forse prijsstijgingen van de laatste tijd. Daaruit is het idee van vijf euro entreegeld ontstaan.

Kleine portemonnee

Wel goed om te weten: voor mensen met een kleine portemonnee blijft het festival gratis. Ook kinderen tot en met 12 jaar hoeven niet voor het Bevrijdingsfestival te betalen.

Ben jij bereid om vijf euro entree te betalen (en daarmee de sector te steunen) voor de volgende editie van het Bevrijdingsfestival Leeuwarden? Laat in de reacties je mening achter.

1 Reactie to “Stelling van de week: Ik wil best geld betalen om naar het Bevrijdingsfestival te kunnen”

  1. Nee ,. Maak een pot en laat mensen een vrijwillige bedrage doen is tot daar aan toe ,we vieren de vrijheid niet een betaalde vrijheid . Want de prijs voor die vrijheid is door iedereen al duur betaald met oorlogen en prikjes tegen corona .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *