Spellekijn is verhuisd! De leukste spelletjes haal je voortaan in hartje centrum.

De winter staat weer voor de deur. Tijd om je vrienden, vriendinnen en/of familieleden op te trommelen voor een superleuke spelletjesavond. Haal de drankjes, borrelhapjes en kaarsjes maar vast in huis. En nu je toch bezig bent, een nieuw spelletje wordt ook wel tijd. Dan hebben we het niet over Mens, Erger Je Niet, Ganzenbord, Muizenval, Stratego of Monopoly. Maar denken we meer aan My City, De Kwakzalvers van Kakelenburg, Ticket to ride, De Verdwenen Ruïnes van Arnak of Cubitos. En ver hoef je er niet voor te rijden. In hartje centrum is vanaf deze week de nieuwe winkel van Spellekijn geopend.

Verhuizing

Zaterdag 6 november was de laatste dag dat Spellekijn open was aan de Peperstraat in onze stad. Vanaf nu is de speelgoed, spellen, puzzels en miniaturenwinkel gevestigd aan de Nieuwstad 79. De verhuizing zelf was een flinke puzzel. Alle spellen moeten netjes en voorzichtig ingepakt worden, naar de bussen gebracht worden en ook weer netjes in de nieuwe schappen komen. Gelukkig heeft het bedrijf veel ervaring met spelletjes en puzzels, dus kwam er een creatieve oplossing. Hiervoor had het bedrijf een oproep geplaatst op Facebook. Hier werd veel gehoor aan gegeven en dus kon de verhuizing soepel verlopen. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje.

Jan Sikkes

Spellekijn gaat zich vestigen in het pand waar Jan Sikkes in zat. Na 35 jaar is het grootste stoffen bedrijf van Nederland verhuisd naar de Emmakade. Jan Sikkes is verhuisd omdat dit praktischer is voor de klanten. Parkeren kan bij de Emmakade voor de deur en hoeven de klanten niet honderden meters te lopen met de stoffen. De grote nieuwe winkel van Spellekijn is inmiddels geopend. Loop jij binnenkort ook even langs?

1 Reactie to “Spellekijn is verhuisd! De leukste spelletjes haal je voortaan in hartje centrum.”

  1. Gefeliciteerd met deze prachtige locatie en uiteraard de super mooie winkel.
    Veel bezocht (voorstreek) toen de jongens kleiner waren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *