Sneakers Fris komt met de Frispas vol toffe extraatjes

Maak jij veel gebruik van de schoonmaak- en reparatieservice van Sneakers Fris? Dan is er heel goed nieuws, want Sneakers Fris komt met iets nieuws: de Frispas, vol met toffe extraatjes!

Sneakers Fris, de schoenenwinkel aan het Naauw, heeft de gratis Frispas in het leven geroepen voor klanten die al veel gebruik maken van de schoonmaak- en reparatieservice. Met de pas krijg je altijd 10% korting op een reparatie of schoonmaak. Zo kost een deep clean bijvoorbeeld geen €24,- meer, maar nog maar €21,60. Een premium clean is geen €34,-, maar €30,60! En wanneer je vijf paar schoenen (of meer!) meeneemt, krijg je maar liefst 15% korting!

Extra credit

Dat is overigens niet het enige toffe aan de Frispas. Het is ook mogelijk om credit op je Frispas te zetten en zo voor je schoonmaak of reparatie te betalen. Wanneer je vijftig euro (of meer) op je pas zet, krijg je nog eens extra credit. Dat kan overigens oplopen tot wel 25% extra credit. Dat tikt lekker aan!

Natuurlijk wordt er ook op je verjaardag aan je gedacht. Twee dagen voor of twee dagen na je verjaardag kun je een paar schoenen langsbrengen voor een gratis cleaning. Dan loop jij op je feestje met een mooi en net paar rond. Ben je nou zo enthousiast geworden dat je aan je vrienden wil vertellen over de Frispas? Zeker doen, want als je vriend(in) ook een pas aanvraagt, krijgen jullie beiden €5,- gratis credit!

Frispas aanvragen? Dat kan in de winkel in Leeuwarden. Weet wel: de Frispas is alleen te gebruiken voor de schoonmaak- en reparatieservice van Sneakers Fris. Daarnaast is de pas voorlopig alleen in de fysieke winkel te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *