Sanisale en Keukensale Leeuwarden: ontzorgd van begin tot eind

Is het tijd voor een nieuwe keuken of badkamer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stap dan eens Sanisale en Keukensale binnen! Beide winkels zitten in hetzelfde pand aan de Zwettestraat en of je nou op zoek bent naar een complete inrichting of ‘alleen’ een nieuw apparaat of accessoire: Zacheus en zijn (net uitgebreide) team ontzorgen je van begin tot eind.

Of je nou op zoek bent naar een onderdeel of naar een complete keuken: je vindt het bij de bedrijven van Zacheus. Ook is alles naar je eigen smaak samen te stellen. Je kunt het vergelijken met een iets duurder broodje van de Subway: je eindigt met je volledig eigen inrichting.

De meeste mensen die bij beide winkels binnenkomen, kopen echter wel hun allereerste keuken of badkamer. “Daarom geven we ze eerst inspiratiemagazines mee en vertellen we wat wij allemaal aanbieden”, vertelt Zacheus. “En eigenlijk geven we ze een soort huiswerk: blader de magazines eens door en kijk naar wat je allemaal wel of niet mooi vindt.”

Slechts één contactpersoon

Na het ‘huiswerk’ komen de klanten weer terug voor een intake-afspraak, waar hun droomkeuken of droombadkamer wordt ontworpen. Die tekening krijg je ook nog mee naar huis, dus je kunt thuis alle plannen rustig doornemen (of je kersverse keuken of badkamer aan je vrienden en familie laten zien).

Meestal komen de mensen daarna nog een keer terug om de puntjes op de i te zetten, voordat het team van Zacheus voor jou aan de slag gaat. Maar, daar eindigt het niet! Na de verkoop blijft jouw contactpersoon in de winkel ook écht jouw contactpersoon, totdat je keuken of badkamer is geïnstalleerd.

Met vragen kun je gewoon naar de winkel bellen om te overleggen met jouw contactpersoon, dus van begin tot eind heb je één persoon met wie je alles bespreekt. “En dat wordt gewaardeerd”, vertelt Zacheus tevreden.

Korting bij een combideal

Doordat Sanisale en Keukensale allebei in één pand zitten, hoef je niet naar verschillende winkels voor je woonwensen. Daarnaast zijn de prijzen niet alleen goedkoper dan op andere plekken: wanneer je zowel een badkamer als een keuken koopt, is er bijvoorbeeld ook wel een combideal mogelijk.

“Wij hebben natuurlijk onze maandelijkse acties die men krijgt, maar bij een combideal kunnen wij vaak ook iets extra’s doen”, vertelt Zacheus. “Mensen kopen dan alles bij ons, zo kunnen we onze waardering laten blijken.” En gaat er tijdens het bouwen eens iets kapot? Dan is er, uiteraard, niets aan de hand. “Daar doen wij niet moeilijk over. Het is en blijft mensenwerk, dat altijd mis kan gaan.”

Kopen zonder kijken

Misschien heb je Sanisale of Keukensale overigens ook wel eens op televisie gezien: ze verzorgen de badkamers en keukens van het RTL4-programma Kopen Zonder Kijken. Zacheus krijgt regelmatig klanten die naar een specifiek onderdeel uit de afleveringen komen vragen. Mocht je helemaal geïnspireerd zijn door de afleveringen: kijk dan eens op de websites van Sanisale en Keukensale.

Daar vind je alle achtergrondinformatie over het gebruikte materiaal in de afleveringen. “En aan de hand van die gegevens kunnen we vervolgens een specifieke keuken of badkamer voor die klant ontwerpen”, legt Zacheus uit.

Naast het grote assortiment dat je bij beide bedrijven kunt vinden, wordt het aanbod nu nog eens uitgebreid met pvc-vloeren. Daar was altijd al vraag naar, geeft Zacheus aan. “En dat konden we nooit aanbieden. Nu is daar dus eindelijk ruimte voor!”

Dus ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of keuken? Loop gerust eens binnen en vraag de vrijblijvende offerte aan! Je weet gelijk waar je aan toe bent.

Leuk om te weten: bij Zacheus zijn een paar goede keukenmonteurs altijd welkom, geeft hij aan! Heb je interesse? Mail dan naar leeuwarden@keukensale.com. Zo komt je sollicitatie op de juiste plek terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *