Restaurant ‘Onder de kelders 2.0’ komt naar je toe deze winter!

Vernieuwd restaurant en nieuw concept

Woensdag 17 november opende restaurant ‘Onder de kelders’ 2.0 haar deuren. Vol trots presenteerden ze een grote metamorfose en een nieuw concept. ‘Shared Dining’ is het unieke concept waar ze Leeuwarden mee willen veroveren. Aan het team zal het niet liggen, maar corona maakt de het behalen van doelstellingen wel uitdagend. In de eerste 10 dagen werd het nieuwe concept al heel goed ontvangen door de gasten. Dit blijft team ODK dan ook motiveren om ondanks alle maatregelen, door te gaan met het grote, iets aangepaste avontuur. Van donderdag tot en met zondag kun je genieten van een heerlijke kop koffie, met gebak, lunch of lekkere hapjes bij de borrel.

Aangepaste menukaarten

Via de website of facebookpagina kun je de aangepaste menukaarten bekijken. Uiteraard moest deze iets aangepast worden, aangezien dineren lastig is voor 17:00 uur. Een biertje of wijntje in de middag met een goedgevulde ‘Shared lunchplank’ kom je het weekend wel door. Zeker op het vernieuwd en verwarmd terras. Er staan meerdere heerlijke planken op het menu, lekkere lunches en diverse borrelhapjes. De ‘Oldehove plank’, ‘Trio van Vis’, ‘Nachos met pulled pork’, ‘Bloemkool wings’ of de ‘P(l)ancakes’. Welke kies jij?

Onder de Kelders 2.0 komt naar je toe!

Gebrek aan ambitie is er niet bij Onder de Kelders. Mag er niet gedineerd worden in het vernieuwde restaurant? Dan komt het restaurant toch gewoon naar jou! Staat de ODK chef binnenkort zogenaamd bij jou in de keuken? Genieten van een vier- of vijf gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Beter wordt het niet deze winter. Team ODK regelt het voor je! Compleet verzorgd van aperitief tot de afwas. De kosten zijn 65,- per persoon voor de vier gangen en 75,- per persoon voor de vijf gangen. Aanmelden kan tot 13 december via contact@onderdekelders.nl. Laat dan even weten met hoeveel personen jullie zijn, wat de locatie is en of er dieetwensen / allergieën zijn. Als dat niet genieten wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *