Regus wil uitbreiden naar Leeuwarden

Een grote kans dat de naam Regus je niet zoveel zegt. Dat zullen we je daarom eerst even uitleggen. Regus is een aanbieder van flexibele kantoorruimten in landen over de hele wereld, waaronder in Nederland. Het bedrijf beschikt over een groot internationaal netwerk van werkplekken, biedt professionele en inspirerende werkomgevingen, heeft een groot aanbod en ontneemt jou als bedrijf de last van het vastgoedbeheer. Ideaal!

Regus is onderdeel van International Workplace Group (IWG). Dit bedrijf heeft onlangs besloten om te starten met franchising in Nederland, dus dit geldt ook voor Regus. Waarom er gekozen is voor uitbreiding? Er is nog steeds een groei te zien in het aantal nieuwe bedrijven en daarnaast wordt een flexibele werkruimte steeds vaker verkozen boven een vaste kantoorruimte. De totale hoeveelheid aan flexibele werkplekken is in 2013 tot 2018 dan ook met maar liefst 265 procent toegenomen.

Ook in Leeuwarden zou Regus graag een filiaal willen openen. Zie jij jezelf hier wel de leiding hebben? Kom dan op woensdag 29 januari naar Franchisemarkt 058 waar Rob Hogervorst, werkzaam bij IWG en oud-franchisemanager bij fastfoodketen Febo, zal spreken en meer zal vertellen over Regus.

Aanmelden voor de franchisemarkt kan nog steeds, is verplicht en kan via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *