Poolcafé Big Ben is geopend, kom snel eens langs om een potje te poolen

Big Ben is een swing & pool café in Leeuwarden. Je bent van harte welkom als je het leuk vindt om een potje pool, biljart of darts te spelen en als je een (belangrijke) voetbal wedstrijd wilt bekijken. Gewoon een biertje drinken aan de bar kan natuurlijk ook.

Big Ben is het langst bestaande pool café van Leeuwarden met meer dan 20 jaar ervaring. De Big Ben heeft 9 pooltafels, 1 biljarttafel en een darthoek. Ook kun je gezellig vertoeven aan de bar, genietend van een drankje en bediend worden door leuk en ervaren bar personeel. In de Big Ben spelen ze elk genre muziek, zodat er voor iedere gast wel iets swingend bij zit.

Op het moment kun je weer gezellig poolen bij Big Ben. Vanaf 5 juni kun je ook weer biljarten, darten of gewoon een lekker biertje drinken aan de bar! Tijdens de warme zomerdagen is het goed vertoeven in de Big Ben, want het pool café is voorzien van airconditioning. Voor de koude dagen hangen terrasverwarmingen!

Nieuwsgierig? Het poolcafé is 7 dagen in de week geopend vanaf 14:00 uur, dus kom snel eens langs om de sfeer te proeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *