Pizzeria Spartacus: de lekkerste pizza’s op het beste plekje

Geen zin om te koken vanavond? Bel dan pizzeria Spartacus! Na verschillende verhuizingen is eigenaar Çağdaş nu te vinden op de Schrans. Hij vertelt ons graag over alle veranderingen die hij heeft meegemaakt!

Spartacus is een paar keer verhuisd, maar met een goede reden: eigenlijk was het telkens net niet de juiste locatie voor de visie van Çağdaş. Zo bracht de ene plek wat parkeermoeilijkheden omdat je maar op één manier de straat in kon rijden, lag de andere net iets te afgelegen en was de derde locatie weer net te klein voor Çağdaş om echt zijn ding te doen.

Uitnodigend en meer in het zicht

Vanwege de kleine locatie werd de werkdruk iets te hoog om nog echt te kunnen genieten van zijn eigen bedrijf. Toen de drukte afnam, is Çağdaş naar de Schrans vertrokken. Iets meer in het zicht, met een reden.

“Ik wilde vooral de nadruk leggen op het feit dat ik er nog steeds ben”, vertelt hij. “Mensen zien mij hier ook. Er is veel autoverkeer en iedereen kan hier zomaar naar binnen lopen. Ik merk ook dat het aantal afhaalbestellingen is gegroeid. Mijn nieuwe locatie nodigt meer uit om binnen te komen.”

Luisteren naar feedback

Niet alleen de locatie is nieuw: ook de processen voor én achter de schermen zijn versneld. “Mijn gemiddelde bezorgtijd is veel beter geworden en wij vinden dat onze kwaliteit is gestegen. Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid. Ik luister graag naar feedback.”

Zo vroegen meerdere klanten aan Çağdaş via sociale media en telefonisch of hij ook snacks verkocht. Met name kipnuggets waren een van de populairste verzoekjes. “En de vraag was terecht! Dus dat is de reden waarom ik ben begonnen met het verkopen van snacks.”

Naast snacks vind je bij Spartacus ook dingen als ijsjes. “Daar hebben we nu de ruimte voor”, vertelt Çağdaş. “Ik wil gewoon het complete plaatje kunnen bieden. Als je een pizza bestelt, kun je ook een ijsje erbij bestellen. En als je een kapsalon bestelt, is een snack ook een optie.”

Menukaart enorm uitgebreid

Simpel samengevat is de menukaart enorm uitgebreid. Of je in je eentje bent, met een enorme groep, zin hebt in een kapsalon of een lekkere tosti: Çağdaş heeft voor ieder wat wils. Çağdaş weet precies waar zijn producten vandaan komen. Zo is hij persoonlijk betrokken bij de vleesproductie van de snacks. Al het vlees is 100% halal en komt bij een fabrikant uit Duitsland vandaan. “

Ik wilde bijvoorbeeld dat de kipnuggets net zo crispy smaakten als de kipnuggets van de McDonalds. We hebben drie, vier keer geproefd en uiteindelijk was ik tevreden. Het is iets duurder, maar de kwaliteit is hoger en het wordt goed gewaardeerd door de klanten. Dat is het belangrijkste.”

2 Reacties op “Pizzeria Spartacus: de lekkerste pizza’s op het beste plekje”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *