Pathé Leeuwarden filmladder |  8 juni t/m 14 juni

We hebben weer een geweldige line-up voor je klaarstaan deze week!

🎬 Transformers: Rise of the Beasts 🤖 Laat je meeslepen door de actie en het spektakel van Transformers: Rise of the Beasts, een film die teruggaat naar de jaren 90. Bereid je voor op een epische strijd op aarde tussen de Autobots en Decepticons, waarbij een geheel nieuwe soort Transformers – de Maximals – hun intrede doen. Regisseur Steven Caple Jr. heeft een fantastische cast samengesteld, met hoofdrollen voor Anthony Ramos en Dominique Fishback. Daarnaast hoor je stemmen van o.a. Pete Davidson en Michelle Yeoh. Dit wordt een Transformers-avontuur dat je niet wilt missen!

🎬 Kandahar 💥 Bereid je voor op een adembenemende actiefilm met Gerard Butler in de hoofdrol! In Kandahar wordt undercover CIA-agent Tom Harris de meest gezochte man in Afghanistan nadat zijn geheime missie om een kerncentrale en vliegveld te vernietigen wordt onthuld. Samen met zijn Afghaanse vertaler Mohammed Doud bevinden ze zich in vijandelijk gebied, op de vlucht voor ISIS en de Taliban. Ze moeten maar liefst 650 kilometer afleggen naar het veilige extractiepunt bij de stad Kandahar. Een zenuwslopende race tegen de klok begint!

🎬 Empire of Light 🌟 Reis terug naar het begin van de jaren tachtig in een betoverende Engelse badplaats met Empire of Light. Deze krachtige en aangrijpende film neemt je mee op een reis vol menselijke connectie en de magie van cinema. Met Oscarwinnaar Sam Mendes aan het roer, weet je dat je iets bijzonders kunt verwachten. Verheug je op een sterrencast met niemand minder dan Olivia Colman, Micheal Ward, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones en Oscarwinnaar Colin Firth. Empire of Light is een ware traktatie voor de filmliefhebbers!

Mis deze geweldige films niet en kom langs bij Pathé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *