Pathé Leeuwarden filmladder: 20 maart t/m 26 maart

De komende week draaien er weer genoeg spraakmakende films in Pathé! Wat dacht je bijvoorbeeld van een actiefilm met keiharde actie, een muziekfilm of een bekroonde film met een oscar? Koop alvast jouw kaartje via www.pathe.nl/leeuwarden, dan zetten wij alvast de verse popcorn klaar.

John Wick 4

John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Louis Tomlinson: All of Those Voices

Louis Tomlinson: All Of Those Voices geeft een verfrissend rauwe en realistische kijk op de muzikale reis van Louis Tomlinson. Deze film geeft een intieme en onverbloemde kijk op Louis’ leven en carrière.

Deze gloednieuwe documentaire volgt Louis Tomlinson achter de schermen als hij de stap zet van lid van een van de grootste bands aller tijden, One Direction, uit de schaduw van de band treedt, zijn toekomst in eigen hand neemt en zijn eigen weg volgt. Met nooit eerder vertoonde beelden, inclusief de laatste dagen en het laatste optreden van One Direction.

Everything, Everywhere All at Once

Deze film keert eenmalig terug op het witte doek op zondag 26 maart om 12:30!

Evelyn (Michelle Yeoh) heeft samen met haar man Waymond (Key Hun Quan) een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *