Pathé Leeuwarden filmladder | 19 juli t/m 26 juli

De komende week belooft weer een spannende tijd te worden voor filmliefhebbers, want Pathé heeft een line-up van spraakmakende films samengesteld die je niet wilt missen. Hieronder vind je een overzicht van enkele hoogtepunten.

Barbie

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent. Barbie is een film van de voor een Oscar genomineerde schrijver/regisseur Greta Gerwig (“Little Women”, “Lady Bird”) met in de hoofdrollen de voor een Oscar genomineerde acteurs Margot Robbie (“Bombshell”, “I, Tonya”) en Ryan Gosling (“La La Land”, “Half Nelson”) als Barbie en Ken.

Oppenheimer

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX®-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest. De hoofdrollen worden vertolkt door Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer en Emily Blunt als zijn vrouw: bioloog en botanicus Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer. 

Mis deze opwindende films niet en verzeker jezelf van een plekje bij Pathé. Koop nu je kaartjes op www.pathe.nl/leeuwarden en laat je onderdompelen in een onvergetelijke bioscoopervaring. We staan klaar met verse popcorn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *