Pathé Leeuwarden filmladder | 15 t/m 21 juni

De komende week draaien er weer genoeg spraakmakende films in Pathé! Hieronder hebben we een lijstje samengesteld. Koop alvast jouw kaartje via www.pathe.nl/leeuwarden en dan zetten wij alvast de verse popcorn klaar.

The Flash

Warner Bros. Pictures presenteert The Flash van regisseur Andy Muschietti (de IT-films, Mama). Ezra Miller is weer te zien als Barry Allen in de eerste film rondom de superheld van DC. In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden.

Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden.

Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

To Catch A Killer

De jonge, getalenteerde politieagente Eleanor (Shailene Woodley) worstelt met demonen uit haar verleden die haar het leven zwaar maken.

Wanneer ze door FBI-inspecteur Lammark (Ben Mendelsohn) wordt betrokken bij het onderzoek naar een reeks massamoorden begint een bloedstollende jacht op de ongrijpbare moordenaar. De onervaren Eleanor verliest zich al snel volledig in de zaak en zal haar eigen verleden moeten gebruiken om de motieven van de genadeloze moordenaar te begrijpen, én om hem te kunnen stoppen…

(Voorpremière) Asteroid City

De nieuwste Wes Anderson film, Asteroid City, speelt zich af rond 1955 in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn.

Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *