Pathé Filmagenda | 11 t/m 17 juli

Het is een nieuwe week, met nieuwe films bij Pathé! Dit is het overzicht van de films voor de komende speelweek.

Fly Me to the Moon

Marketing-wonderkind Kelly Jones (Scarlett Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Channing Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen. Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

Longlegs

Tijdens de jacht op een seriemoordenaar ontdekt een FBI-agent een aantal occulte aanwijzingen die ze moet oplossen om een eind te maken aan een ijzingwekkende reeks moordpartijen.

EK 2024 wedstrijden

Na de overwinning afgelopen zaterdag staat de volgende Oranje-wedstrijd tegen Engeland op de planning. Beleef de halve finale aankomende woensdag 10 juli vanaf 20:45 op het witte doek en juich onze helden naar de finale! Ongeacht of Oranje doorgaat zullen we voor de voetballiefhebbers ook de finale verzenden op zondagavond 14 juli.

(Anime) Blue Lock – The Movie

“That’s a hassle” is de favoriete uitdrukking van middelbare scholier Nagi Seishiro die maar een saai leven heeft. Tot Mikage Reo, een klasgenoot die ervan droomt om de wereldbeker te winnen, Nagi’s verborgen talent ontdekt en hem aanspoort om te gaan voetballen en zijn uitzonderlijke talent aan iedereen te laten zien. Op een dag ontvangt hij een uitnodiging voor het mysterieuze Blue Lock-project, waar hij de beste aanvallers uit het hele land ontmoet. Door zijn grote droom om, samen met Reo, de beste te worden, komt toptalent Nagi in een heel nieuwe wereld terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *