Paleis gezocht? Vind hem in Leeuwarden

Op zoek naar een paleisje? Zoek dan niet verder, want aan de Carliestraat in Leeuwarden staat een optrekje met veel luxe en ruimte op een heel rustig plekje aan de rand van de stad.

De vrijstaande villa vind je in het Havankpark in Noord-Leeuwarden en is in 2000 gebouwd naar het ontwerp van architect Marten Atsma. Toen was het al een grote woning met grote leefruimte, woonkeuken, studeerkamer en tv/speelkamer op de begane grond. In 2006 is er vervolgens een volledige welnessruimte bijgebouwd, inclusief zwembad met streamer, sauna en stortdouche bijgebouwd. Op de bovenverdieping vind je maar liefst vijf slaapkamers; genoeg ruimte dus voor de kinderen of logees.

Niet alleen binnen, maar ook om het huis is zat ruimte. Met mooi weer zit je heerlijk buiten en loop je gemakkelijk in en uit naar het zwembad. Bovendien kunnen je kinderen of je huisdieren heerlijk vrijuit rondrennen in de tuin. Verder bevindt de woning zich op de grens van de Dokkumer Ee en het Leeuwarder Bos. Deze villa staat helemaal in het teken van rust, ruimte, groen en water.

De woning met 339 m2 woonoppervlak op een perceel van 1.000 m2 staat te koop voor een luttele € 695.000 k.k. Hier vind je meer info en foto’s van de woning op Funda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *