Oud-Leeuwarder Robby van Daalen brengt e-bike ‘Baysigri’ uit

Baysigri is niet alleen een krachtige en betaalbare E-bike voor iedereen, maar ook een elektrische fiets van topkwaliteit. Een merk dat stoer en stijlvol elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar maakt. Degelijk, duurzaam en met een eigentijds design. Precies zoals de makers Robby van Daalen en Gijs Heller zijn: gepassioneerd, vrolijk en creatief.

Even voorstellen
Robby van Daalen, eigenaar van Rederij de Wester, verzorgde eerder milieuvriendelijke rondvaarten met zijn luxe elektrische sloep. Airbnb verkoos zijn rondvaart door de Amsterdamse grachten tot een van de succesvolste ‘experiences’ ter wereld. Dit mooie resultaat was vooral te danken aan zijn medewerker, de vrolijke alleskunner en creatief technicus Gijs Heller. Een waardevolle partner met hart voor de zaak.

Concept voor een duurzame E-bike
Maar door Covid-19 kreeg het toerisme een klap. Beide heren besloten niet bij de pakken te gaan neerzitten, dus namen ze het initiatief om een verrassend en duurzaam concept voor E-bikes in Nederland te introduceren: Baysigri. Een woord dat eigenlijk uit het Surinaams komt en gewoon ‘fiets’ betekent. En wat voor een fiets!

Zorgeloos en veilig met Baysigri
Wil je weten wat Baysigri voor jou kan betekenen? En in welke kleuren en modellen deze formidabele E-bike vanaf nu leverbaar is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Baysigri. Zij kunnen je alles vertellen over de voordelen van elektrisch rijden met Baysigri. Ook over de opties, de extra’s en de service. Want ook nadat je deze stoere en modieuze E-bike hebt gekocht, blijven ze voor je klaar staan, zodat jouw elektrische toekomst zorgeloos en veilig kan beginnen.

Via dit filmpje heb je een indicatie van hoe de Baysigri eruit ziet op beeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *