Ook jij bent een schat! Kom je langs bij de open dagen van Tresoar?

Altijd al willen weten welke schatten er in de schatkamer van Fryslân liggen? Kom dan op 10 en 11 september langs bij Tresoar voor de open dagen!

Tresoar bestaat dit jaar namelijk twintig jaar. Om dit jubileum te vieren, kun je op 10 en 11 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur langskomen voor allerlei activiteiten, muziek en gezelligheid.

Genoeg te zien, doen en te beleven

Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar je Friese voorouders of de geschiedenis van je woonplaats? Ook als je meer wilt weten over de geschiedenis van je woning ben je bij Tresoar aan het juiste adres.

Durf jij het aan om je kennis van de Friese literatuur te testen? Doe dan mee aan de Friese literaire quiz! En in de bioscoop van Tresoar kun je vervolgens even bijkomen tijdens korte historische video’s. Of luister op je gemak naar een lezing over feministe Etta Palm! En kinderen kunnen op heuse ontdekkingstocht door het gebouw.

Kortom: er is genoeg te zien, te doen en te beleven in de schatkamer van Fryslân! En Tresoar kan niet wachten om je te verwelkomen en je verhaal te horen, want: óók jij bent een schat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *