Dit kun je in Leeuwarden kopen voor een miljoen!

Ben je klaar met je oude huis en wil je wel iets nieuws? Wij ook wel en daarom hebben we, na even zoeken, een prachtig huis gevonden op de Wetterkrite 35 in Goutum! Nu is Goutum natuurlijk officieel geen Leeuwarden, maar het ligt er wel héél vlakbij.

Dit mooie huis ligt in een chique woonwijk in Goutum en ook nog eens aan het water! Ideaal als je houdt van watersporten. En je kan er nog veel meer doen, want je hebt maar liefst een stuk grond van 1461 vierkante meter!

Het huis is gebouwd in 2000 en heeft een woonoppervlak van 313 vierkante meter. Er zijn 8 kamers waarvan 6 slaapkamers (leuk voor een slaapfeestje, als dat weer mag). Het huis heeft drie woonlagen en heeft drie toiletten.

De woonkamer is royaal en smaakvol ingericht en is voorzien van een combinatie van natuursteun en een houtenvloer met vloerverwarming! Lekker voor als je koude voeten hebt. Ook is er een eethoek dat tegen een open woonkeuken aanzit.

We gaan even naar de tuin. Die is mooi aangelegd rondom het huis en is best groot ook! Dus er is ruimte genoeg. Als je wilt, kan je ook lekker gaan bootje varen want, zoals al eerder benoemd is: het huis ligt aan het water!

Zo’n woning is best ideaal. Maar ja, er zit altijd wel weer een prijskaartje aan. Een prijs van maar liefst € 1.095.000,00. Wij sparen nog wel even door…

Voor alle informatie over dit prachtige huis ga je naar funda.nl.

Bron foto’s: funda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *