Nieuw sinds de coronacrisis: contourspecialist Famke C.

Een plek waar iedere vrouw zich op haar allermooist voelt en de keuze heeft uit een royaal aanbod in goedpassend en toegankelijk geprijsd ondergoed, ongeacht haar kledingmaat, leeftijd, lichaamstype, huidskleur of levensfase waarin ze zich bevindt. Dat is waar Siegrid (30) naar streefde toen ze haar lingerieparadijs (middenin de lockdown) in de Kleine Kerkstraat opende. Je vindt er een kleurrijk scala aan bh’s vanaf omvangmaat 60 tot en met cupmaat S.

De Famke C. 5-star experience

Siegrid vertelt: “Ik geloof dat er een wereld te winnen valt op het gebied van het aanmeten van lingerie. Bij Famke C. nemen we je mee op een ontdekkingsreis in de ruime paskamers. Bij ons wordt het welbekende ouderwetse meetlint achterwege gelaten en werken we met behulp van een pas-bh in maar liefst honderd verschillende maten. Aan de hand hiervan bepalen we je ideale maat en welke pasvorm het best bij jouw lijf past. Hierbij doen we geen compromissen op comfort of stijl en nemen we uitgebreid de tijd voor je.”

Moeders voor moeders

“Kom je eens laven aan de meest uitgebreide collectie voedingsbh’s van Nederland. Tijdens en na een zwangerschap veranderen je borsten en kun je bij ons terecht voor passend advies. Neem je kroost en partner gerust mee; er is een fijne speelhoek zodat jij in relatieve rust je gang kunt gaan. Voel je ook vrij om je kind bij ons in de winkel te voeden, fles of borst; de thee staat altijd klaar.”

Sporty spice

Ben je een #fitgirl of fitgirl in wording? Voor de mooiste sportbh’s (in echt alle maten en geschikt voor intensieve sporten) ben je bij Famke C. aan het juiste adres. Ook als je een fysieke baan hebt of in de zorg werkt, kan een comfortabele sportbh een uitkomst zijn.

Homewear & selfcare

Om het feest compleet te maken vind je bij Famke C. luxueuze vegan nachtmode en je favoriete groene verzorgingsproducten zoals plasticvrije shampoobars, natuurlijke deodorant en wasmiddelen om zo goed mogelijk voor je prachtige nieuwe lingerie te zorgen.

Contourspecialist met een missie

“Voor iedere vrouw hebben we een passend setje, maar onze expertise ligt op het gebied van grotere cupmaten en/of smalle omvangmaten. Mijn missie is om jou te laten ervaren wat goed ondergoed voor je kan doen. Wat ik hierbij belangrijk vind, is dat je hiervoor niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarom hebben we een duidelijk afgebakende prijsklasse in de winkel; al onze bh’s kosten tussen de 45 en 70 euro. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij de kassa en hopen we te zorgen voor een toegankelijke winkelervaring. Een ander onderdeel van mijn missie is dat vrouwen zich in de winkel op hun gemak voelen. Je ziet bij ons in de winkel mannequins in alle vormen, maten en huidskleuren om een zo realistisch mogelijk beeld van de samenleving te etaleren. Wat je echter niet ziet zijn posters met geretoucheerde modellen, dit draagt mijns inziens namelijk op geen enkele manier bij aan een goed gevoel over jezelf. Het draait bij ons om jou.”

Personal shopping, uitsluitend op afspraak

“Waar we aanvankelijk niet van plan waren om op afspraak te werken, maar we door de start tijdens het hoogtepunt van coronacrisis gekozen hebben voor deze vorm van werken, zijn we nu dusdanig overtuigd van dit concept dat we niet meer anders willen. We merken dat het door onze lieve klanten als zeer prettig wordt ervaren. Het is ook mogelijk om samen met je vriendinnen, zus, moeder, buurvrouw of partner langs te komen; we maken er een feestje van!” Wil je ook een date met Famke C.? Kan! Stuur dan even een app of sms naar 06 28 66 21 25 waarin je vermeldt op welke dag je langs wil komen, met hoeveel personen je komt en wat jouw of jullie wensen zijn.

2 Reacties op “Nieuw sinds de coronacrisis: contourspecialist Famke C.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.