Nieuw leven in winkelcentrum het Zaailand

Wellicht heb je al meekregen dat er heel wat gaande is in het Zaailand. Afgelopen zomer is er namelijk druk geklust en afgelopen donderdag was het zover; de opening van diverse winkels, gerund door leerlingen van de ROC Friese Poort.

Onder begeleiding van docenten zijn studenten van de ROC Friese Poort hun eigen ‘oefenwinkels’ begonnen in winkelcentrum het Zaailand. Op deze manier kan de geleerde theorie direct toegepast worden in de praktijk. In eerste instantie was het de bedoeling dat het project zich af zou gaan afspelen in het nieuwe Cambuur-stadion, maar zoals we allemaal weten, wil de bouw daarvan nog niet echt opschieten. We kunnen het er eigenlijk ook niet oneens mee zijn, dat het stiekem ook wel een goede opvulling is van het half leegstaande winkelcentrum.

Waarvoor kun je er nu terecht?

Van alles eigenlijk. Zo kun je je haar laten knippen, een schoonheidsbehandeling ondergaan of gezellig lunchen. Ook is er een boeken- en kledingwinkel op de eerste verdieping van het winkelcentrum te vinden. En surprise, surprise, ook de Cambuurfanshop heeft zijn intrek genomen in het pand!

1 Reactie to “Nieuw leven in winkelcentrum het Zaailand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *