Nieuw in Leeuwarden: Soups & Salads Foodbar Leeuwarden!

Na zeven maanden voorbereiden zijn ze gister eindelijk open gegaan; Soups & Salads Foodbar! Soups & Salads Foodbar is een gloednieuw concept. Het is de droom van een aantal gepassioneerde foodlovers, die alles wat nu hip en happening is in de culinaire wereld in het concept hebben verwerkt. Dagverse bereiding. Eerlijke, duurzame ingrediënten. Verrassende smaakcombinaties. En natuurlijk superlekker en supergezond! Dat alles in een trendy design waar je je vingers bij aflikt.

Elke dag staan er zes soepen, tien salades en tien culi brood-slices op het menu. Daarnaast serveren ze specials, en een dag- en weekmenu. Standaard verrassen ze je met een heerlijke soep en salade van de dag. In de patisserie zijn diverse sweet bites verkrijgbaar. Aan alle iedere smaak is gedacht: je kunt kiezen voor vega, vegan, glutenvrij en low carb. Natuurlijk ook voor heerlijke gerechten met vlees en/of vis!

De foodbar van Soups & Salads is nog niet open wegens de huidige omstandigheden, waardoor je voorlopig alleen kunt afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *