Nieuw in Leeuwarden: deegspeciaalzaak Doughpamine!

Nieuw in Leeuwarden, Doughpamine! Doughpamine is sinds kort geopend en is een deegspeciaalzaak gelegen op de Zuidersingel 8 in Leeuwarden. De zaak maakt onder andere verse pizza’s met deeg van de bovenste plank, volgens eigen geheim recept. Crunchy en tasty. Dat verrijken ze met alleen de lekkerste dagverse ingrediënten. 

‘Ons type 1 meel is een licht maar volkoren meel. We laten het 48 uur in de koeling rijpen zodat het in smaak ontwikkelt en een goede structuur krijgt. Na het rijpen gaat het 6 uur uit de koeling om de deegballen te laten rijzen voor het beste resultaat.Dit onderscheidt ons van andere pizzeria’s, aangezien ons product veel meer voorbereiding en aandacht vereist’, valt te lezen op hun Facebook-pagina.

Doughpamine bestaat uit een club jonge mensen. Met hun passie voor lekker eten en duurzame bedrijfsvoering brengen ze nieuw elan in Leeuwarden. Samen zorgen ze voor jouw dagelijkse dosis food happiness. Op elk moment, waar je ook bent. Just go with the dough!

Voor meer informatie kan je langsgaan bij de zaak op de Zuidersingel 8 of door contact op te nemen door een mail te sturen naar: welkom@doughpamine.nl of te bellen naar: 058 256 0094 of door een kijkje te nemen op de website.

Doughpamine is geopend op de volgende dagen:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00-00:00 uur
Woensdag: 12:00-00:00 uur
Donderdag: 12:00-00:00 uur
Vrijdag: 12:00-00:00 uur
Zaterdag: 12:00-00:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *