Nieuw in Leeuwarden: coffee- en foodbar Nero!

Koffieliefhebbers opgelet! Sinds kort kun je op een nieuwe plek genieten van een heerlijk kop koffie. Coffee- & Foodbar Nero, te vinden naast Sophias en tegenover station Leeuwarden Centraal, richt zich vooral op koffie en gezond eten.

Of je op zoek bent naar een speciale koffie of een ‘gewone koffie’: bij Nero is iedereen welkom. Je vindt hier zes(!) verschillende molens en verschillende soorten koffiebonen. Door de bonen op verschillende manieren te verhitten, krijg je allerlei verschillende smaken. Zo is de ene koffieboon veel zachter, de ander een stuk krachtiger en weer een ander lekker kruidig.

Meer dan twintig verschillende koffies

Daarnaast worden de koffiemolens regelmatig bijgesteld en per boon afgesteld voor de juiste smaak en ultieme balans. Geniet je van je koffie? Dan is het ook mogelijk om de bonen te kopen, zodat je thuis aan de slag kunt.

Op de menukaart staan meer dan twintig verschillende koffies. Zo heb je de keuze uit onder ander een cappuccino en espresso, maar ook een cortado, een flat white, zeven verschillende lattes en vier verschillende ijskoffies. En met meerdere soorten melk en verschillende smaken (ijs)thee en frisdrank is Nero ook geschikt voor mensen die niet van koffie houden.

Langskomen bij Nero? Dat kan! Je vindt Nero aan de Zuidersingel, naast Sophias en tegenover station Leeuwarden Centraal. Via Facebook en Instagram word je op de hoogte gehouden van alles rondom de coffee- en foodbar.

Foto: Aron Weidenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *