Nieuw in de Kleine Kerkstraat; de Notenboutique!

Nieuw in de Kleine Kerkstraat; de Notenboutique! De opening is nog niet officieel aangekondigd, maar de deuren zijn al wel geopend. Bij de Notenboutique gaan ze vers gebrande noten, cadeaues en pakketten op maat bereiden. Door het uitgebreide assortiment aan noten, zuidvruchten, chocolade, ciders en wijn is er voor iedereen wel wat lekkers te vinden.

In het ruime assortiment aan noten heb je de keuze uit: witte amandelen, bruine amandelen, cashew noten, hazelnoten, macadamia’s, paranoten, pecannoten, pistachenoten en walnoten.

Je kunt ook de noten proeven in combinatie met de heerlijk verfrissende ceders en feestelijke bubbels die ze zorgvuldig hebben samengesteld. Ook zonder alcohol verkrijgbaar. 

Om je cadeaus samen te stellen kun je langskomen in de nieuwe zaak in de Kleine Kerkstraat 6 of informeren over meer mogelijkheden door te mailen naar info@notenboutique.nl. Voor meer informatie kan je ook een kijkje nemen op de website of de Facebook.

1 Reactie to “Nieuw in de Kleine Kerkstraat; de Notenboutique!”

  1. Wat een aanwinst. Prachtige winkel en heerlijke nootjes. De kinderen zijn helemaal gek op de chocolade rozijnen en pindarotsjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *