Nieuw gespot in Leeuwarden: webwinkel NEN & PHAE Conceptstore

Hoera! Leeuwarden is een online kinderkledingwinkel rijker. De uitbaatster van deze gloednieuwe webshop is de 35-jarige Leeuwarder Eliza van Houten, een contentcreator met een enorme passie voor fashion.

Oké, eigenlijk bestaat Nen & Phae al zeven jaar. Na de geboorte van zoontje Brennan (7) vond Eliza het gelijk fantastisch om te shoppen voor hem. “In 2014 opende ik mijn allereerste webwinkel en dat was voor mij de perfecte combinatie: thuiswerken en er zijn voor je kind”, vertelt ze enthousiast. “Maar vanaf het moment dat mijn zoon naar school ging, miste ik het contact met collega’s. Daarom besloot ik het stokje over te dragen aan een van mijn collega’s, zodat ik er weer op uit kon.”

Zelf ontworpen, gemaakt of ingekocht

Een jaar geleden, na de geboorte van dochtertje Novée, kwamen de kriebels weer terug. “Toen ben ik mij gaan verdiepen in duurzame kinderkleding, kwalitatief goed speelgoed en de inkoop daarvan, maar met mijn fulltime baan als freelancer leek de timing eigenlijk nooit perfect”, vertelt Eliza.

Uiteindelijk namen de ‘ondernemers-kriebels’ toch de overhand en inmiddels is de nieuwe online winkel geopend! Dat ging gepaard met een compleet nieuwe collectie, naam, logo en kidsmerk. Bij Nen & Phae vind je stoere, unieke en een tikkeltje eigenwijze lifestyle- en fashionartikelen. En dat allemaal zélf ontworpen, gemaakt of ingekocht.

Duurzaam

Nog even terugkomend op het duurzame, waar we net kort over schreven: als je bij Nen & Phae bestelt, weet je dat het goed zit. “Onze items worden gemaakt in Europese fabrieken”, vertelt Eliza. “Alles dat je bij ons koopt is gegarandeerd ethisch verantwoord. Daarnaast proberen wij alles zo duurzaam mogelijk te produceren, printen, verpakken en te verzenden.”

Geïnteresseerd in de producten van Nen & Phae? Check dan even de website of de Instagrampagina! Leuk feitje: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je gelijk tien procent korting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *