Nieuw Aldi-filiaal vanaf morgen geopend!

Wie wekelijks zijn of haar boodschappen doet bij de AH XL is het vast niet ontgaan dat er de afgelopen maanden flink is verbouwd in het pand. Dan bedoelen we niet de Albert Heijn zelf die vernieuwd is, maar de Aldi die druk bezig is geweest om er een nieuw filiaal te realiseren aan de zuidkant van het gebouw.

Morgen is het dan zover, dan opent het nieuwe Aldi-filiaal aan de Tijnjedijk officieel! Aldi heeft een nieuwe winkelformule ontwikkeld waarbij verse producten centraal staan. Deze formule zal ook terug te zien zijn in het nieuwe filiaal. Ook de Aldi in Aldlân is al aangepast aan de nieuwe formule van de winkelketen.

Aldi heeft zelfs nog meer plannen om uit te breiden. Ook bij De Centrale wil Aldi namelijk een nieuw filiaal openen. Eerst gaf de gemeente nooit toestemming voor het vestigen van een supermarkt op het winkelplein, maar Aldi heeft ze toch weten te overtuigen. Uiteraard kost het vanwege procedures veel tijd voordat Aldi ook daar haar deuren zal openen, dus wanneer er nog een nieuw Aldi-filiaal bijkomt, dat is nog een groot vraagteken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *