Namens Leeuwarden Student City: Welkom (terug) in Leeuwarden

Ben jij (binnenkort) student in Leeuwarden, dan zit je vast vol vragen.
Zoals: valt er nog wat te beleven in Leeuwarden? Waar kun je lekker eten? Of ongestoord studeren? Voor antwoorden op deze en hele andere vragen kun je terecht bij Leeuwarden Student City. Dat is de club die bovendien onze stad onder studiezoekers promoot én (samen met studenten) veel events organiseert.

Op de site van Leeuwarden Student City vind je een boel leuke en handige adressen en tips. Ook vind je er bijvoorbeeld een handig overzicht van alle studenten en studieverenigingen. Bij ‘events’ zie je speciaal voor jou geselecteerde festivals, optredens, workshops, toernooien en uitjes. Leeuwarden Student City organiseert normaal ook zelf veel sportieve en culturele activiteiten. COVID-19 gooit nu even roet in het eten, maar hopelijk gaat het snel weer naar het ‘oude normaal’ (lees: #gezellig #vollebak #bijzijn).

Ook voor fitgirls- en boys

Leeuwarden Student City is ook de plek waar je als student voordelig een sportabonnement kunt scoren. Er zijn twee smaken:
1. SPORTPAS BASIC
Onbeperkt losgaan bij de sporten die Studentensport Leeuwarden aanbiedt in de ultramoderne Sporthal Rengers. Met je sportpas krijg je bovendien tot vijftig procent korting op sporten als klimmen, duiken en zwemmen. Kosten: €70,- per studiejaar (ook te betalen per halfjaar).
2. FITNESSPAS, ALL-IN ABO
Bij Bewegingscentrum Leeuwarden (BCL) kun je elke dag van de week terecht voor fitness en vele groepslessen zoals spinning. BCL is gevestigd in de Kenniscampus tegenover NHL Stenden. Bij dit abo is ook alles van de basic sportpas inbegrepen! Kosten: €237,50 per jaar (of €22,- per maand).

Vanaf begin september staan de actuele lesroosters op de LSC-site. Je kunt nu alvast je pas aanvragen! Sprint snel naar: leeuwardenstudentcity.nl/studentensport.
Let op: aanbod en prijzen onder voorbehoud i.v.m. de huidige COVID-19 situatie.

Check it out!

Het is goed om te weten dat de evenementen tot stand komen in nauwe samenwerking met studenten. Je kunt bijvoorbeeld actief worden in een promoteam of in de organisatie van het te gekke LEIP! Festival. Nieuwsgierig geworden naar wat LSC voor je kan betekenen én naar wat jij kunt doen? Bezoek de website van Leeuwarden Student City!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *