Najaarstrends bij Haag Woninginrichting

De zomer is voorbij en het najaar is inmiddels gestart. Tijd om het huis weer gezellig aan te kleden! De herfst heeft ondanks de koudere dagen toch ook wel zijn charme. De mooie warme kleuren, de karpetten en de kelders in huis. Wij geven graag een aantal tips waarmee jij er weer warmpjes bij zit deze herfst.

Duurzaamheid

“Het is voor HAAG goed om te zien dat de consument zich steeds meer bewust is van het milieu. Duurzaamheid is iets waar wij in de interieurwereld meer en meer mee bezig zijn. Er zijn steeds meer fabrikanten die in de productie van hun collecties zich bewust zijn van het milieu en de toekomst. We merken dat er vanuit de consument steeds meer vraag is naar gerecyclede en duurzame producten. Het is dan ook leuk om die producten steeds meer en uitgebreider aan te kunnen bieden. Wij werken samen met onder andere a House of Happiness. Een deel van de gordijnstoffen die zij in de collectie hebben zijn gerecycled. Op dit moment bestaat meer dan acht procent van de collectie uit gerecyclede grondstoffen. Het gerecyclede materiaal bestaat uit PET flessen, katoen en snijafval uit de T-shirtproductie. Kortom, een prachtige duurzame gordijncollectie voor mens en milieu die wij u graag laten zien.”

Warme kleuren

“Denk je aan de herfst dan denk je aan roestbruin, okergeel en diepgroen, de kleuren van de natuur en net als bij het fotobehang kunt u deze kleuren ook door middel van een paar mooie nieuwe gordijnen naar binnen halen. Denk bijvoorbeeld aan een paar dikke velours gordijnen in een roestbruine kleur of een mooi karpet in het diepgroen. Ook kunt u de kleuren terug laten komen in uw woonaccessoires, okergele kussens bijvoorbeeld.”

Dikke karpetten

“Een hoogpolig karpet geeft veel warmte in huis. Het fijne eraan is dat wij ze in elke kleur en maat kunnen aanbieden, zo kunt u zelf bepalen welke kleuren u in huis haalt, helemaal passend bij de rest van uw interieur. Een karpet werkt geluiddempend en is ook nog eens lekker warm aan de voeten!”

Fotobehang

“Ook hip komend najaar is fotobehang. Zo kunt u buiten toch een beetje naar binnen halen, denk aan robuust steigerhout. Of u gaat juist voor een tropische print met palmbladeren en vogels, zo creëert u een echte eyecatcher in uw woning.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *