My sweet 15 bij Muziekcafé Scooter’S

muziekcafé scooter's verjaardag

Ton Eijer is een vervend muziekliefhebber. In zijn muziekcafé Scooter’S combineert hij zijn passie met zijn werk en staat hij garant voor een ongedwongen avondje uit. Inmiddels doet hij dat al 15 jaar met veel plezier aan het Ruiterskwartier. Om dat te vieren is het 15 én 16 februari feest in Scooter’S.

Pirate Friday
Je innerlijke piraat kan weer helemaal losgaan. Vrijdag 15 februari leggen namelijk The Dread Crew Of Oddwood de loopplank uit in het muziekcafé. Ze bevaren de woeste wateren van de pirate folk al sinds 2010 in een zoektocht naar onontdekt land (venues) en begraven schatten (fans). Ja, dat wordt dansen op de folkmuziek in heavy piratenjasje. Leeuwarder pirate partyfolkband Plunder is de supportact van de avond. O, en de dresscode van de avond is natuurlijk pirate style.

Coversong Saturday
Nog voor de kater is verdwenen, is het op zaterdag 16 februari opnieuw feest in Scooter’S met Stars Like Us. De vierkoppige coverband speelt een veelzijdig repertoire: Nederlands- en Engelstalig, hits van nu en classics, pop en rock. Ze doen het allemaal. Verzoekjes zijn ook van harte welkom en misschien mag je zelfs het podium en de microfoon delen!

Beide feestjes barsten om 23:00 uur los en gaan natuurlijk tot diep in de nacht door. Plan die zondag dus niets, dan kun je mooi bijkomen van dit te gekke verjaardagsfeestje!

piraten feest scooter's verjaardag

Hoofdfoto: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *