Mr. Cheesy in Bilgaard levert fastfood in een héérlijk luxe jasje!

Echt goed fastfood in een luxe jasje: dát is Mr. Cheesy! Sinds kort vind je het restaurant in het winkelcentrum van Bilgaard. Het is een concept dat de broers Nawazardian samen met vrienden hebben bedacht. We spreken ze in hun restaurant.

Want daar zul je beide broers het vaakst terugzien. Eigenaar Mher dagelijks, broer Hratch in zijn vrije tijd. Allebei hebben een grote passie voor de horeca. Mher heeft zelf in veel restaurants gewerkt waar ze op goed gastronomische niveau koken.

Korte tijd

Al jaren zochten de broers naar een restaurant om over te nemen toen het pand van Mr. Cheesy toevallig op hun pad kwam. Een aantal vrienden van de broers had hier een restaurant geopend, maar moest daar na ongeveer twee maanden wegens gezondheidsproblemen weer mee stoppen.

Omdat het pand net nieuw was én al volledig was ingericht, hebben Mher en Hratch gekozen om het pand over te nemen. “We hebben met een jong team in een hele korte tijd dit concept neergezet”, vertelt Mher. “We hebben veel nachtelijke uurtjes meegemaakt en veel hulp gekregen van vrienden, dat was wel iets moois om mee te maken”, voegt Hratch er aan toe.

Snacks, pizza’s, kapsalon en ander lekkers

Als Hratch en Mher ‘korte tijd’ zeggen, bedoelen ze ook écht een korte tijd: binnen twee maanden is het concept voor Mr. Cheesy uit de grond gestampt. Het restaurant is een fastfoodrestaurant in een luxe jasje, inclusief een gezellige en leuke sfeer.

Je vindt bij Mr. Cheesy onder andere (hoe kan het ook anders met zo’n naam): cheese’loaded’ fries: patat met cheddarsaus en allerlei ander heerlijks, zoals baconstukjes, chorizo of gamba’s. En als je geen fan bent van kaassaus kun je nog genieten van snacks, pizza’s, kapsalon en allerlei ander lekkers.

Veel positieve reacties

Op Instagram worden natuurlijk de mooiste plaatjes van al het heerlijks geplaatst, maar wees gerust: bij Mr. Cheesy is het dan ook écht what you see is what you get. “Dat vinden wij ook belangrijk”, vertelt Mher. “Je krijgt ook best veel, het zijn goede porties”, voegt Hratch er lachend aan toe. “Krijg je het niet op? Dan mag je het gerust mee naar huis nemen.”

“Ja, onze porties zijn groot. Onze prijzen zijn eigenlijk ook te laag voor de kwaliteit die wij bieden”, vertelt Mher. “Onze patat heeft bijvoorbeeld een extra laagje zetmeel, waardoor het extra knapperig blijft. Zelfs als het koud is. Daardoor hebben wij kleine winstmarges, maar wij willen mensen ook tevreden houden.”

En dat tevreden houden? Dat zit meer dan goed! Een ieder voelt zich bij ons thuis en dat was vanaf dag één ons insteek. Toegankelijkheid voor een ieder gecombineerd met kwalitatief hoogstaande gerechten waar je niet de hoofdprijs voor betaald.

“We krijgen veel positieve reacties. Dat vind ik lastig om over onszelf te zeggen, want dat hoor je van anderen te vernemen”, vertelt Mher. “Wij zijn altijd bezig met feedback vragen, zodat wij kunnen verbeteren waar nodig.”

De puntjes op de i

Nu gaat alles goed met Mr. Cheesy! Wel moet het restaurant nog even gevonden worden, geven de broers aan. Maar: daar doen ze ook álles voor.

Wanneer we ze naar toekomstplannen vragen, komen er genoeg: bedrijfskleding, combideals, menukaart, productfoto’s en aanpassingen aan de buitenkant van het pand. Maar eerst? De puntjes op de i zetten! Laat je gerust eens verrassen door al het heerlijks van Mr. Cheesy.

1 Reactie to “Mr. Cheesy in Bilgaard levert fastfood in een héérlijk luxe jasje!”

  1. De broers op een waardebon geattendeerd , mijn ouders waren al fan van jullie en wisten niets te vragen op hun verjaardag .
    Ze vertelden mij dat ze erg te spreken waren over jullie eten en toen dacht ik , misschien is een kado bon iets .
    Jullie kenden dit nog niet en regelden dit voor ons SUPER !
    Wij zijn ondertussen ook al fan van jullie 😉😊

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *