Moon Leeuwarden lanceert een awesome taartenmenu!

In juni 2019 kreeg Leeuwarden er een hotspot bij. Moon café, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden. Een lust voor zowel het oog als de mond. Bij Moon speelt het interieur een belangrijke rol. Marmeren tafeltjes, roze velvet stoelen en bankjes, alles klopt en sluit op elkaar aan. Ondertussen heeft Moon haar naam gevestigd en is het voor vele gasten ‘the place to be’, een plek om even tot rust te komen, bij te kletsen met vriendinnen, een babyshower te organiseren of om lekker te studeren. Momenteel kun je bij Moon al terecht voor ontbijt, lunch en overheerlijk alternative lattes en freak shakes, maar binnenkort lanceert Moon ook een spectaculair taartenmenu. Want in café als Moon zijn taarten als deze natuurlijk onmisbaar.

Een lust voor mond en oog

Niet alleen de zaak, maar ook de taarten zijn een lust voor mond en oog. Als je hun Instagrampagina volgt heb je misschien al een paar kiekjes voorbij zien komen. De taarten zijn stuk voor stuk uniek en dat is ook de visie achter het menu. Er zullen een aantal basis taarten op het menu komen te staan, maar uiteraard kunnen gasten wensen inbrengen waardoor iedere taart gepersonaliseerd kan worden. Een taart die past bij de gast en het moment waarvoor de taart bedoeld is. Denk hierbij aan taarten voor verjaardagen, babyshowers, zakelijke aangelegenheden, feestdagen en alle andere denkbare bijzondere momenten. Komt dat even goed uit zo vlak voor de feestdagen!

Zoet, zoeter, zoetst!

De taarten worden met veel zorg en aandacht bereidt en dat proef je terug. Vanaf december wordt het menu officieel gelanceerd, maar de echte liefhebbers kunnen nu al een bezoekje brengen om taarten te bewonderen en uiteraard ook te proeven in de zaak, want daar staan de bijzondere creaties regelmatig tentoongesteld. De taarten kunnen in de winkel of telefonisch besteld worden, op deze manier kunnen alle wensen van de gast opgenomen worden in de bestelling. Liever iets zoeter, minder slagroom, meer chocolade, macarons of marsepein? Alles kan en alles is mogelijk. De prijzen van de taarten beginnen vanaf 20 euro en zijn verder afhankelijk van de mate van personalisatie. Je hebt als gast dus niet alleen invloed op de looks van je taart, maar je kan ook zelf bepalen hoeveel je de taart wilt laten kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *