MOON is open!

moon leeuwarden open april

MOON Leeuwarden open. 20 april officiële opening!

We are over the moon! MOON Leeuwarden is namelijk sinds afgelopen vrijdag geopend. Bij dit schattige zaakje scoor je ontbijt, lunch of gewoon een bakje koffie. Alles gezond en gericht op vega(a).

Moon oogt vrolijk. Kun je nagaan wat de gezonde gerechtjes met je doen! Ja, het is even wennen al dat roze en paars, maar daar is bewust voor gekozen. Het valt op en past perfect bij het frisse, gezonde en insta-minded concept. De drankjes en gerechtjes zijn gezond en wie vega of vegan leeft, is hier helemaal op zijn of haar plek. Verder blinkt het menu uit in eenvoud met hippe gerechten van stevig brood, belegd met avocado, zalm en meer. Daar drink je geen normale koffie bij, maar één van de vele speciale koffies of alternative lattes. Ben je niet zo’n koffiedrinker? Dan heb je nog de keuze uit freakshakes, smoothies en een lekker bakje thee.

Er wordt nog gewerkt aan de bovenverdieping, maar ook nu kun je er al heerlijk ontbijten, lunchen, meeten, werken en studeren. Omcirkel zaterdag 20 april vast in je agenda, dan is de officiële opening!

Check ze op Facebook, Instagram of gewoon op hun website.

2 Reacties op “MOON is open!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *