Monkey Town Leeuwarden werkt niet mee aan proef toegangstesten

Rijksoverheid had op haar website een lijst geplaatst met bedrijven die de komende tijd weer open gaan. Een van de bedrijven die op die lijst stond, was Monkey Town in Leeuwarden. Maar wat blijkt, het speelparadijs van Erwin Jousma gaat helemaal niet open.

De franchiseorganisatie van Monkey Town had per ongeluk ook de locatie van Leeuwarden doorgegeven, waardoor de locatie ook op de lijst van de Rijksoverheid kwam te staan.

Eigenaar Jousma heeft bewust aangegeven niet mee te willen doen aan deze test. Hij wil namelijk niet aan de deur controleren of iemand een negatief testbewijs heeft. Monkey Town is er klaar voor, maar niet op deze manier, aldus Joustra tegenover LC. ‘’Dan maar geen omzet, zo wil ik geen zaken doen en aan dit ‘nieuwe’ normaal’ werk ik niet mee.’’ 

26 Reacties op “Monkey Town Leeuwarden werkt niet mee aan proef toegangstesten”

 1. Goedzo. Ik ben het helemaal met u eens. Doe maar weer normaal. We komen weer zodra het mag. Onze kleinkinderen missen het vreselijk. Ze vragen vaak mogen we naar monkeytown.

 2. Vergeet niet dat deze man gebruikt maakt van de COVID uitkeringen en intussen al ongeveer € 50.000,- NOW heeft ontvangen. Los van dat hij dit gemeenschapsgeld terecht heeft ontvangen vind ik wel dat hij een maximale inspanning mag leveren om ons het ontvangen van gemeenschapsgeld zo minimaal te houden. Dus niet alleen handen ophouden maar ook die zelfde handen uit de mouwen steken om inspanningen te verrichten om zuinig te zijn met ons gemeenschapsgeld! Niet eenzijdig beslissen om wel te ontvangen en daarna zelf te beslissen wat je wel en niet wilt.

  1. Die €50.000,- is maar een fractie van wat deze man nu aan inkomsten misloopt door de Lockdown maatregelen. Dit is nog niet eens kostendekkend. Ik denk dat deze man juist graag Monkey Town weer op wil gooien, maar niet met de testmaatregelen. Hetgeen ik alleen maar toejuich. We moeten er met zijn allen voor zorgen dat we niet in een dwangmatige testmaatschappij terechtkomen waar we niet meer uitkomen als we ons als slaafjes braaf aan deze onnodig beperkende maatregelen houden.

 3. Respect. Ik denk dat u een heel wijs besluit genomen heeft. Vorig jaar begon het al met persoonlijke gegevens controleren. Nu is het testen controleren. Straks word het vaccinatiepaspoort controlen. En wat komt daar dan weer achteraan? In elk geval lijkt het mij dat als u controleur had willen worden u dat wel geweest zou zijn.

 4. Fantastisch, geen uitsluiting. Hoop dat jullie lang kunnen bestaan en dat het nieuwe normaal nooit normaal gevonden gaat worden. Dat kan alleen met ondernemers die het lef hebben om er tegen in te gaan

 5. RESPECT!!!!! Al hoop ik dat binnenkort alle ondernemers gewoon open gaan zonder zich aan de regels te zouden. Dat lijkt mij de enige uitweg.

 6. Geweldig Niet normaal maken wat niet normaal is
  Al helemaal geen test maatschappij !!
  Toppers Respect ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.